Попусти зимују у Плази!

Крај јануара је право време да купите све оно што сте желели, а због великих гужви и празничне еуфорије нисте стигли.

Сезона сјајне куповине у Шопинг центру Крагујевац Плаза почиње управо снижењима актуелне зимске колекције.

Зима нас можда изненађује непредвидивим временом, али Плаза центар остаје прво место за одабир омиљених националних и интернационалних брендова. Крај јануара резервисан је за
сјајну понуду актуелних модела и невероватне попусте који се ове зиме спуштају чак и до 70% и 80%.

После квалитетне куповине, посетиоци се могу одморити у неком од омиљених ресторана и кафића, уз обавезну топлу чоколаду. Такође, љубитељи „покретних слика“ могу да уживају у пројекцијама најновијих филмских хитова у биоскопу “Cineplexx Kragujevac Plaza“.

„Наша топла препорука је да хладне јануарске дане искористите да свратите и лично се уверите да су попусти одлучили да зимују баш у Плаза центру. И не брините, ваша безбедност и здравље су нам на првом месту, радимо по свим званично прописаним хигијенским и безбедносним мерама. Обавезне су заштитне маске и одржавање дистанце, како бисте се осећали сигурно током посете. Овакав начин рада потврђује и наш међународни сертификат о безбедности”, поручују у Шопинг центру Крагујевац Плаза и истичу да центар остаје најбоље место за забаву свих генерација.

Све о дешавањима у Крагујевац Плаза центру, као и о актуелним попустима, потражите на wеб-сајту www.kragujevacplaza.rs или Facebook и Instagram профилима центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *