Последње заседање локалног паралмента у 2020. години

Заменик председника Скупштине града Зоран Младеновић је, након конуслтација са шефовима одборничких група, за уторак 29. децембар заказао пето редовно, уједно и последње заседање локалног парламента у овој години.

Пред одборницима ће се, између осталог, наћи финансијски планови установа културе за ову годину и годишњи планови градских предузећа и привредних друштава за 2021. годину.

И ова седница ће, због актулене емпидемиолошке ситуације у Крагујевцу, бити одржана у амфитеатру правног факултета.

Одборници градског парламента ће се изјашњавати и о допунама Статута установа културе, као и о годишњим програмима спортских привредних друштава за 2021. годину.

Оцењујући годину на измаку као турбулентну, Младеновић је додао да улазак у нову мора да буде у складу са законским оквирима за сва предузећа и установе чији је оснивач град.

На предложеном дневном реду су и измене и допуне одлука о пијацама, улицама, локалним и некатегорисаним путевима, одржавању чистоће и јавних зелених површина.

Одборници ће разматрати и Декларацију о улози функције управљања људским ресурсима у граду Крагујевцу.

И ово скупштинско заседање ће, због епидемиолошке ситуације, бити одржано у амфитеатру Правног факултета.

Пренос за гледаоце Радио-телевизије Крагујеваљц почиње 29. децембра у 9 часова.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *