Симболична признања за запослене РТК

У измењеним околностима, менаџмент Радио-телевизије Крагујевац сумирао је резултате рада у турбулентној и непредвидивој 2020. години, док су запослени добили симболично признање за предани рад током пандемије корона вируса.

Запослени, али и сарадници РТК уручене су дипломе за стечено стручно звање „Човек великог срца“.

Увек на услузи грађанима, у сталној комуникацији са надлежнима, запослени на Радио-телевизији Крагујевац је показали су висок степен одговорности према послу који обављају, како би Крагујевчани и становници Шумадије увек, посебно током ванрдног стања и ванредне ситуације, имали праву информацију.

Малишани запослених на РТК су добили новогодишње поклон ваучере.

У свечаној атмосфери уочи новогодишњих празника сусрет колега у РТК, који већ месецима раде подељени по групама у ковид систему, био је у знаку доброг расположења, упркос бројним потешкоћама у раду током пандемије корона вируса.

Током ове календарске године снимљено је и емитовано више од 2600 рубрика, у преко 700 информативних емисија.

Гледаоци Телевизије Крагујевац гледали су преко 270 емисија, од којих је четвртина била са ковид тематиком и преко 50 специјализованих емисија.

Током ванредног стања рад запослених у РТК обежила су укључења репортера уживо, улазак у ковид клинике, интензивне неге и црвене зоне.

Ишли смо са пензионерима у куповину у 3 ујутру, тражили одговоре код епидемиолога и лекара и тражили информације у радном времену.

Ове године направљен је несвакидашњи подухват. Реализован је целодневни програм поводом обележавања Дана града еЂурђевдан са преко 40 видео честитки из целог света и више од 30 укључења репортера.

Диплома је израз захвалности и поштовања према људима који учествују у реализацији свакодневног програма.

У реализацији програма Радио-телевизије Крагујевац учествују и сарадници који нису стално запослени у нашој медијској кући.

У нултој години коју сви желимо да заборавимо због пандемије корона вируса, сви осим гледалаца и слушалаца за које смо стварали и креирали програм, запослене и сараднике матична кућа оценила је као „људе великог срца“.

Гледаоци Телевизије Крагујевац и слушаоци Радио Крагујевца који је почетком 2020. обележио педесет година постојања, пратили су бројне садржаје које су креирали и реализовали сви запослени.

Подсећања ради, програм у изборној ноћи трајао је пуна четири сата.

Академије, литургије поводом верских празника, отварање објеката, пројекти од националног значаја и капиталне инвестиције, специјализоване емисије посвећене обележавању 21. октобра само су део програмског садржаја у овој години.

На хиљаде саговорника нашло се у програму РТК, а гости ове медијске куће били су и високи републички функционери.

Радио-телевизија Крагујевац ће, као и до сада, бити на услузи грађанима која ће у етар наставити да шаље најновије и најважније информације.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *