Представљен приручник за лечење опекотина

Књига о опекотинама и њиховом лечењу, коју је написао крагујевачки доктор Дејан Вуловић, представљена је на Факултету медицинских наука у Крагујевцу.

Публикација се препоручује као помоћни уџбеник студентима медицине, али и лекарима других профила који се у свом раду сусрећу са разним врстама опекотина.

Са опекотинама се у раду сусрећу готово сви лекари, али је до сада на ову тему написано веома мало стручних књига.

То је био мотив Дејану Вуловићу, дугогодишњем доктору у крагујевачком Клиничком центру, да своје искуство преточи у публикацију, која садржи неопходна савремена знања и ставове у лечењу свих врста опекотина.

Књига се препоручује као помоћни уџбеник за студенте медицине, стоматологије, појединих специјализација, а може бити корисна и лекарима других профила.

Ова публикација обогатила је издавачку делатност Факултета медицинских наука у Крагујевцу.

Доктор Дејан Вуловић је знање стицао на Војномедицинској академији у Београду која важи за врхунску установу на Балкану у лечењу опекотина.

Осим аутора и декана крагујевачког Факултета медицинских наука, на промоцији je говорио и специјалиста пластичне хирургије, доктор Живота Хаџић из Београда, један од рецензената књиге.

Извештава новинарка РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *