Представљен програм Покрета „Метла 2020“ у Крагујевцу

Трибина на којој је представљен програм, Покрета „Метла 2020“ одржана је у Крагујевцу после предствљања у Београду и Новом Саду.

Иако их је повезало незадовољство због присуства истих лица на политичкој сцени последње три деценије, најмлађи покрет од пре месец дана формирали су: поједини представници ДСС-а, Група за просперитет Србије, организација Тим за живот, а самостално се придружио и председник Војног синдиката Новица Антић, док су чланови и разни локални покрети.

Према речима Милоша Јовановића, члана председништва Покрета „Метла 2020“ одзив малог броја грађана да блокирају зграду РТС, указује да је на актуелној политичкој сцени дошло до загушења, да су грађани уплашени, а управо окупљање заинтересованих Крагујевчана на Трибини коју је најмлађи покрет на домаћој политичкој сцени организовао, потврђује да су грађани заинтересовани за политику, само желе нова лица којима могу да верују, поручио је Милош Јовановић.

За покрет „Метла 2020“ је најважније, како су нагласили да пробуде оне грађане који говоре да немају за кога да гласају и да у земљи ништа не може да се промени.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *