Представљени најуспешнији радови конкурса „Стварамо заједно“

Конкурс под називом „Стварамо заједно“, за избор најбољих примера ваннаставних активности расписала је Школска управа у Крагујевцу и Центар за образовање.

Циљ конкурса је представљање и размена искустава и идеја добре праксе, оснаживање креативности, тимског рада и заједништва у стварању.

Најуспешније ваннаставне активности предствљене су у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије.

Ваннаставне активности у школама као део сваке квалитетне наставе имају за циљ да негују и поштују интересовања код деце и пруже им прилику да покажу своје идеје.

Школска управа Крагујевац у сарадњи са Центром за образовање расписала је конкурс под називом „Стварамо заједно“, за избор најбољих примера ваннаставних активности.

Право учешћа имале су све школе са територије Шумадијског управног округа.

Мотивација идејних покретача овог пројекта је унапређење квалитета наставе као и размена искустава кроз примере добре праксе ваннаставних активности.

Наставници који су учествовали на конкурсу, овом приликом показали су своју креативност, посвећеност и иновативност у раду са ученицима.

У Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије представљено је девет радова, док ће преосталих шест бити презентовани у основној школи „Карађорђе” у Тополи.

Рад који на жири остави највећи утисак биће презентован на дан просветних радника, 4. фебруара у организацији Центра за образовање.

Извештава новинар Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *