Представници СПС-ЈС разговарали са мештанима насеља Бресница

Представљање предизборног програма Коалиције „Социјалистичка партија Србије-Јединствена Србија“ у крагујевачком насељу Бресница протекло је у знаку разговора о неопходности уређења путне инфраструктуре,

ушта су се кандидати ове Коалиције и непосредно уверили током шетње кроз насеље и разговор са мештанима.

Једна од приоритетних обавеза крагујевачке локалне самоуправе у наредном мандату јесте амбициознији наставак радова на побољшању путне инфраструктуре на подручју града Крагујевца, што је потврђено и на предизборном скупу Коалиције „Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија“ у градском насељу Бресници.

Предизборни скуп Коалиције „Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија“ у насељу Бресница и кратко представљање амбиција ове Коалиције у наредном мандату локалне самоуправе и у републици после парламентарних избора био је само увод у шетњу кандидата Коалиције улицама Бреснице и у разговор са мештанима.

Посебан утисак оставила је чињеница да је друга по дужини у насељу, Улица Београдског бараљона, у стању које не приличи локацији тако близу самом центру града.

Мештани Бреснице нису се либили да у непосредном контакту са кандидатима Коалиције СПС-ЈС укажу на своје муке и на проблеме са којима су се суочавали покушавајући да их реше, а кандидат за новог градоначелника, др Славица Ђукић Дејановић, назначила је и неке од начина да се ипак обезбеде недостајућа средства.

После скупа и обиласка насеља, и пред житељима Бреснице поновљено је да ће степен реализације предизборних обећања у највећој мери завити пре сгева од заступљености представника Коалиције СПС-ЈС у наредном сазиву локалне самоуправе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.