Пријем за пензионисане службенике МУП-а

Поводом Дана и Славе Министарства унутрашњих послова Републике Србије, Полицијска управа у Крагујевцу је организовала пријем за пензионисане службенике.

Пензионере је примила начелница Полицијске управе у Крагујевцу Јасмина Рајковић.

Начелница Полицијске управе у Крагујевцу Јасмина Рајковић, данас је поводом Дана и Славе Министарства унутрашњих послова Републике Србије, одржала традиционални пријем за пензионисане припаднике МУП-а.

Са бившим полицијским службеницима разговарала је о актуелним полицијским темама.

Искоришћена је прилика да се још једном искаже поштовање старијим колегама и захвали им се за њихов допринос у очувању безбедности.

Наглашено је да своје пензионере доживљавају као и даље активне у послу и од њих очекују сарадњу на терену.

Кроз ове сусрете, пензионисани службеници имају прилику да своје богато искуство пренесу млађим колегама, који чине прве кораке у служби.

Тактичко технички збор се организује, за ученике основних школа, сутра у Великом парку.

Припадницима Полицијске управе у Крагујевцу, који су се истакли својим резултатима у протеклој години биће уручене награде, на пријему 21. јуна.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *