Припремна настава за будуће филологе у Другој крагујевачкој гимназији

Друга крагујевачка гимназија и ове године организује припремну наставу за полагање пријемног испита за упис ученика са посебним способностима за филолошке науке и сценске и аудиовизуелне уметности.

Настава за будуће филологе почиње у уторак, 27. фебруара, а за остале 20. марта.

Специјализована одељења за ученике са посебним способностима за филолошке науке у Другој крагујевачкој гимназији формирана су пре двадесетак година.

Овакав концепт учења ђацима пружа могућност стицања широког спектра знања о језику и књижевности и развијања говорних компетенција.

Интересовање за упис у специјализована одељења из године у годину је све веће.

С обзиром на јаку конкуренцију, будућим гимназијалцима је потребна добра припрема.

Због тога Друга крагујевачка гимназија организује припремну наставу за полагање пријемног испита за упис ученика са посебним способностима за филолошке науке и сценске и аудиовизуелне уметности.

Детаљне информације о припремној настави, специјализованим одељењима и пријемном испиту заинтересовани могу да пронађу на интернет страници Друге крагујевачке гимназије.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *