Програм обука на радном месту у Книћу и Краљеву

Развојни бизнис центар Крагујевац расписао је Јавни позив за учешће у програму обука на радном месту у Книћу и Краљеву.

Реч је о пројекту „Конкурентни послодавци за инклузивно друштво“, који крагујевачки Развојни бизнис центар спроводи у партнерству са Центром за предузетништво.

Пријавом на конкурс биће омогућено да се незапослени млади, жене и особе без квалификација са територија општина Кнић и Краљево укључе у програм обуке на радном месту за једно од тражених занимања на тржишту рада, у компанијама које учествују у пројекту.

Програм обуке на радном месту прилика је да се заинтересовани обуче за тражена занимања, од стране најбољих у метало- прерађивачком сектору и тиме унапреде своју конкурентност на тржишту, односно стекну реалне шансе за запошљавање у металској индустрији.

Обука се одвија у компанији у трајању од два месеца.

Полазници се уводе у посао и стичу потребна знања и вештине од искусних ментора из компанија и они током трајања обуке добијају месечну новчану накнаду за покриће трошкова.

За оне који оставе најбољи утисак на практичном делу обуке и задовоље захтеве компаније, моћи ће и да заснују радни однос.

Планира се обука 25 полазника на радном месту и то у Краљеву 14 и Книћу 11, а трајаће од априла до јуна.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.