Промовисани дипломци ФИН-а

На Факултету инжењерских наука у Крагујевцу, свечано је промовисано 235 дипломаца који су завршили мастер и основне академске студије.

Овом приликом најуспешнијим студентима по годинама студија и онима који су у школској 2017/2018. години у року завршили све обавезе и остварили просек већи од 9,5 уручене су награде.

Дипломе о завршеним основним и мастер студијама уручио је декан Факултета инжењерских наука проф. др Добрица Миловановић.

Он је тим поводом истакао да је ово прилика да се промовишу не само успешни млади људи већ и квалитет студијских програма овог факултета.

Током индустријске револуције 70-их година студенти овог факултета посао су добијали из ђачких клупа, а према речима декана Миловановића то време инжењера поново се вратило.

Диплому Факултета инжењерских наука стекли су бројни машински инжењери и магистри техничких наука.

На свечаности су уручене и награде најуспешнијим студентима по годинама студија, као и онима који су у академској 2017/2018. години у року завршили све обавезе и остварили просек већи од 9,5.

Честитајући студентима, декан проф. др Добрица Миловановић је рекао да доста младих инжењера већ ради и да су у прилици да користе знања, вештине и компетенције које су стекли током студија на овом факултету.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *