Раскошни октобар у Плази – месец сјајне куповине и забаве

Раскошна понуда омиљених брендова, наставља се и у октобру у Шопинг центру Крагујевац Плаза.
Нове колекције су посетиоце центра већ упознале са модним трендовима јесен – зима 2020/2021., а сада их чека уживање у сигурној куповини специјалним попустима током шопинг викенда 10 и 11. октобра.

Шопинг викенд доноси и једно изненађење–сви који остваре куповину у радњама одређених брендова добиће вредне поклон ваучере за куповину других изабраних брендова.

„Настављају се и Плазине специјалне шопинг недеље. Тако ће, после шопинг викенда у фокусу бити посебне понуде у “Shoes & Bags”  радњама, док је последња седмица у месецу (26.10-1.11.) резервисана за сјајне попусте „Home décor & Accessories” брендова истакао је Немања Савчић, менаџер центра.

Изненађења месеца у Плази настављају се у ритму забаве за целу породицу у биоскопу „Cineplexx“ Крагујевац Плаза. Уз две купљене карте за вечерње биоскопске пројекције у петак 16. и 23. октобра, љубитеље филмске уметности чека поклон ваучер вредности од 500 динара који могу искористити за оброке и освежења у пријатном амбијенту Плазиних ресторана и кафића. У недељу, 18. октобра, уз две карте за дечије филмове, на благајни биоскопа следи поклон ваучер исте вредности за играоницу „Circus Kids“.

Октобар је и месец за хуманитарну акцију „Empty Shop“. Од 12. октобра до 1. новембра Крагујевац Плаза шопинг центар ће, у сарадњи са Црвеним крстом Србије, поново отворити
јединствени бутик који сваког јутра има празне полице на које посетиоци током дана могу да оставе чисту, испеглану и сложену одећу и обућу за децу или одрасле. Крагујевчани и други посетиоци Плазе су прошле године показали велику хуманост и на овај начин донирали готово три тоне гардеробе за 60 породица којима је та помоћ потребна. У хуманитарну акцију се укључују и инфлуенсери који ће бирати добитнике 15 ваучера за куповину у тржном центру.

Шопинг центар Крагујевац Плаза ради сваког дана од 10 до 22 часа. За најновије информације о дешавањима и актуелним акцијама посетите wеб-сајт www.kragujevacplaza.rs или Facebook и Instagram профиле центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *