СНС ће са коалиционим партнерима обезбедити доношење важних одлука за Град

Подовом првог редовног заседања градске скупштине, саопштењем за јавност огласио се Градски одбор Српске напредне странке у коме се каже да је јучерашња седница Скупштине града, према тачкама које су се нашле на дневном реду, требало да буде седница на којој ће бити донете важне одлуке које се тичу функционисања града Крагујевца и живота свих Крагујевчана, а свечана у делу усвајања предлога одлуке о додели Ђурђевданске награде.

„Захваљујући жељи опозиције да привуку медијску пажњу и следи налоге својих страних ментора у прављењу својеврсног циркуса у скупштинској сали, скупштинску говорницу су покушали да злоупотребе сви одборници опозиције тако што је требало да им служи за стицање јефтиних политичких поена.

Посебно је важна чињеница да је јуче зарад ситних личних интереса опозиција покушала да унизи институцију Скупштине и угрози принципе демократије“, тврди крагујевачки СНС.

Градски одбор Српске напредне странке сматра да ни један појединац, поготову онај коме су гласачи дали свој глас, не сме и не треба своје личне интересе да ставља испред интереса грађана Крагујевца.

Одборничка група СНС са коалиционим партнерима ће, у сваком моменту достојанствено наступати и одбранити институцију Скупштине, обезбедити доношење одлука и на тај начин оправдати поверење које су им указали грађани и поверили им вођење Крагујевца, поручују из СНС-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *