Спортска хала „Гордана Гоца Богојевић“ поново функционише у пуном сјају

Спортска хала „Гордана Гоца Богојевић“  у Великом парку поново је у функцији након реконструкције која је завршена у предвиђеном року.

Ову спортску халу користе скоро све селекције Спортско привредног друштва Раднички као и други клубови за тренинге и такмичења.

Прошлогодишње поплаве које су уследиле након јаких олуја које су захватиле Крагујевац оштетиле су зидове, просторије, паркет и делимично кровну конструкцију спортске хале у Великом парку.

Након што је град Крагујевац оформио Комисију за процену штете обезбеђена су средства за реновирање.

У једном од најважнијих спортских инфраструктурних објеката у граду тренирају клубови из Крагујевца али се одржавају и многобројни спортски догађаји домаћег и међународног карактера.

Поред намене за коју је изграђена, Спортска хала „Гордана Гоца Богојевић“ у Великом парку је 2020. године била главни центар вакцинације грађана Крагујевца против Ковида 19.     

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *