ССП: Када ће бити изграђена Аутобуска станица?

Чланови Странке слободе и правде у Крагујевцу на данашњој конференцији за медије, градској власи упутили су отворено питање:

зашто је и по чијој одлуци локална самоуправа узела кредит од 360 милиона динара за изградњу нове Аутобуске станице, на којој радови још увек нису ни почели? Чланови ССП оцењују да су грађани Крагујевца и даље без примерене аутобуске станице, при том задужени и без других објеката, који су могли да буду изграђени новцем из тог кредита.

Чланови Странке слободе и правде Крагујевац, одржали су конференцију за медије испред бившег Заставиног сервиса, локацији која је одлуком скупштинске већине, пре неколико месеци одређена за место на коме ће бити изграђена нова Аутобуска станица.

Тада, је подсећају чланови ССП – а, објашњено да ће новцем из кредита од 360 милиона динара бити исплативије преуредити овај простор.

Активисти Странке слободе и правде Крагујевац нагласили су да су грађани Крагујевца овом одлуком поред задужења додатно оптерећени и каматом која се плаћа у високом износу за кредит од 360 милиона динара.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *