ССП: Није испоштован рок за реконструкцију вртића “Бамби”

На конференцији за медије одржаној испред вртића „Бамби“ у улици Саве Ковачевића који се и даље реконструише, иако је рок за завршетак радова био 16. фебруар ове године, чланови Иницијативног одбора Странке слободе и правде Крагујевац указали на још један неиспоштован рок који су најавили надлежни из градске управе.

Активисти Иницијативног одбора Странке слободе и правде Крагујевац настављају са одржавањем конференција за медије на терену, односно локацијама, које су како кажу, најубедљивији доказ актуелне градске власти о неиспуњеним обећањима односно у случају вртића Бамби неиспоштованом року за завршетак радова.

На овом месту и даље су присутне грађевинске машине и материјал, што како кажу у ССП не указује ни изблиза на крај радова.

У овој странци наводе да немају увид у уговор о извођењу радова и да немају информације да ли се продужетак радова за скоро годину дана плаћа додатним пеналима, објаснио је Далибор Јекић председник Иницијативног одбора Странке слободе и правде Крагујевац.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *