ССП у Крагујевцу представио свој програм

Лидер Странке слободе и правде, Драган Ђилас, је у Крагујевцу најавио да ће ускоро бити представљен програм те политичке организације који се заснива на плану за добар живот и плану за враћање правде.

Каже да ССП није у сукобу ни са једном опозиционом странком у Србији.

Додаје да неће одговарати на „тешке“ речи и заговарати реваншизам иако „то неки из опозиције говоре“.

Иначе, седница председништва Странке слободе и правде први пут је одржана у Крагујевцу, након чега су функционери ССП-а разговарали са грађанима.

Друга посета лидера Странке слободе и правде Крагујевцу за мање од месец дана.

Прошли пут су челници ССП-а говорили о ситуацији у Фијату, уз напомену да је потребно да држава уђе у озбиљну комуниакцију са произвођачем аутомобила.

Сада је представљен програм у чијем су фокусу економски разој земље и социјална брига о људима.

За долазак двојице опозиционих лидера – његов и председника Народне странке, Вука Јеремића, у Крагујевац истог дана у размаку под пола сата каже да је случајност.

Пленумски састанак у Народној скупштини у оквиру међустраначког дијалога не очекује пре лета, али очекује боље изборне услове.

У ССП-у најављују и да имају план како да Крагујевац буде мотор развоја Шумадије и Поморавља, са модерном инфраструктуром и квалитетнијим услугама за грађане.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *