Стевовић: Крагујевачки рвачи ће имати све услове за врхунске резултате

Проблеми које имају борилачки спортови у Крагујевцу биће решени.

Члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић обећао је помоћ рвачким клубовима и нагласио да ће град обезбедити већи простор који би био тренутно решење док не буде изграђена нова мултифункционална борилачка сала у Великом парку.

Члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић посетио је Рвачки клуб Крагујевац и присуствовао тренингу клуба у спортској хали „Језеро“.

Он је најавио помоћ клубу кроз програм финансирања рада једног тренера али и обезбеђивању адекватног простора за тренирање до коначног решења, изградње Центра борилачких вештина у Крагујевцу.

Салу у којој тренирају крагујевачки рвачи тренутно користе два борилачка клуба, Рвачки клуб Раднички и Рвачки клуб Крагујевац.

Град покушава да им изаће у сусрет и обезбеди мало већи простор који би био тренутно решење док не буде изграђена нова мултифункционална борилачка сала у Великом парку која ће сигурно решити проблем са простором свим борилачким спортовима у граду.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *