Шумадијски праг: Млеко и млечни производи Шумадије

Традиционално припремање прерађевина од млека, у Шумадији, условило је да се сир и кајмак сврстају у врхунске гастрономске производе Србије.

Када је реч о храни, истанчан укус сладокусаца целог света, указује да су производи од млека из Србије препознатљиви у свету.

У емисији “Шумадијски праг”, која је на нашем програму у недељу после вести у подне, говоримо о овом шумадијском бренду и женама, које живе на селу а баве се производњом и продајом сира и кајмака.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *