Сви путеви у Шумадији проходни

Екипе Предузећа за путеве Крагујевац претходне вечери биле су ангажоване на 9 пунктова у Шумадији и Поморављу.

Било је интервенција на превојима Светиња, Сабанта и Вучковица.

Јавно комунално предузеће Шумадија највише осла имало је на сеоском подручју.

Зимска служба Предузећа за путеве Крагујевац, у чијој је надлежности одржавање више од 750 километара државних путева на територији Шумадије и Поморавља, путну мрежу одржава са 9 пунктова.

Иако претходне ноћи није пало пуно снега, за путаре је било посла, па су интервенисали на превојима код Светиње, Сабанте и Вучковице.

Зимска служба овог предузећа дежура 24 часа.

Екипе Јавног комуналног предузећа Шумадија обишле су претходне вечери градска, а нарочито сеоска подручја где је највише било интервенција.

Према речима Марка Радисављевића, руководиоца Зимске службе, стање на путевима је стабилно, а теренске екипе ће дежурати током целе ноћи.

Јавно предузеће Путеви Србије возачима препоручује опрезну вожњу.

Због најављених ниских температура постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура, као и на путним објектима.

Иначе, према најавама, не очекују се велике снежне падавине у наредних седам дана.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *