Тренутно у Студентском центру Крагујевац борави 473 студента

Студентски центар Крагујевац, предузима све неопходне мере у циљу спречавања појаве, ширења и сузбијања епидемије коронавируса.

По последњим подацима, у Крагујевцу тренутно борави 473 студента од којих је само 1 студент у изолацији али нема корона вирус већ из превентивних разлога.

У свим објектима Установе студентског центра Крагујевац, укључујући и студентске ресторане, појачане су хигијенске мере.

Сви запослени и студенти информисани су о превенцији, важности одржавања личне хигијене и хигијене радног простора, као и о начинима спречавања заразе корона вириусом.

Тренутно у Крагујевцу борави 473 студента.

Од 16.маја када је Студентски центар Крагујевац отворио своја врата до данас, није било заражених Ковидом 19.

Једна студенткиња се тренутно налази у изолацији из превентивних разлога и добро се осећа.

По речима надлежних из ове установе, Студентски центар Крагујевац, не планира да шаље студенте кући, јер се понашају веома одговорно и спремају испите за јулски рок.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.