Туристичкој организацији пуне руке награда

Градска туристичка организација „Крагујевац“ добила је две прве, две друге и једну трећу награду, на недавно завршеној десетој „Изложби сувенира и туристичких публикација Лесковац 2017“.

У међународној конкуренцији више од 40 учесника из Македоније, Бугарске, Босне и Херцеговине и Србије, крагујевчани су били најбољи.

Прва награда за најбољу репортажу, за видео публикацију „Дивостинка- шест миленијума Шумадије“. Прва награда и за плакат „Сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу 2017“.

Две друге награде за колекцију туристичких фотографија, и за сет нових разледница града. И трећа награда за серију једнолисних публикација, штампаних на више језика. Једна од њих „Десет добрих разлога да посетите Крагујевац“ на кинеском и бугарском језику.

Признања из Лесковца допунила су низ награда и признања без којих се Градска туристичка организација не враћа са неког сајма или изложбе.

За неколико дана у Крагујевцу се, на Шумадија сајму, организује девети Међународни сајам туризма и сеоског туризма, од 24. до 26. новембра.

Овогодишња манифестација окупиће бројне излагаче, националне, регионалне и локалне туристичке организације и агенције.

У склопу ове тродневне манифестације биће одржан и сајам зимнице, као и бројни стручни и забавни садржаји, као и наградне игре за посетиоце.

Извештава новинарка РТК Горица Стаменовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *