У боксерском клубу „Лукач“ бесплатно тренирајте бокс

Боксерски клуб “Лукач”, који води некадашњи боксер Војислав Лукачевић, основан је пре пет година.

Најбољи такмичар је Никола Перовић који је прошле године постао јуниорски првак државе у полусредњој категорији.

За разлику од многих других спортских клубова у граду, Боксерски клуб „Лукач“ не наплаћује чланарину и отворен је за све који желе да бесплатно тренирају бокс.

Боксерски клуб “Лукач”, који се такмичи се у регионалној лиги, у протекле четири године изнедрио је неколико првака државе.

У клубу су поникла браћа Станојевић, Никола и Лазар, који је био и учесник европског првенства.

Њиховим стопама иде Никола Перовић, јуниорски првак државе у полусредњој категорији, који је био на прагу наступа на првенству Европе прошле године.

Захваљујући разумевању савета Месне заједнице “Вашариште”, клуб је добио и средио простор за тренирање који користе и чланови Боксерског клуба „Крагујевац“.

Врата сале отворена су за све који желе да тренирају бокс и то бесплатно.

Такмичари Боксерског клуба „Лукач“ припремају се за појединачно првенство Србије на којем ће покушати да се докажу и освоје неку од медаља.

Опширније у прилогу.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.