У Књажевско-српском театру у току припреме за обележавање Дана позоришта

Књажевско-српски театар, поред редовног репертоара, за фебруар припрема програм којим ће бити обележен Дан оснивања позоришта.

Крајем наредног месеца у плану је и прва премијера у овој години са представом „На рубу памети“.

Репертоар у Књажевско-српском театру скоро свакодневно трпи измене због болести глумаца. И поред проблема у организацији, запослени се труде да одрже континуитет и пруже публици програм на какав је годинама навикавана.

У фебруару се припрема посебан програм којим се обележава Дан када је Књажевско-српски театар основан, а том приликом се, традиционално, најбољима уручују и награде.

Музичко-сценским комад у копродукцији Књажевско-српског театра и позоришта из Лазаревца „Врапчћић“ биће изведен на Дан позоришта.

Реч је о једној од најгледанијих представа на репертоару. 

Крајем фебруара љубитељи позоришне уметности имаће прилику да премијерно виде представу „На рубу памети“, по тексту Мирослава Крлеже, у режији Марка Мисираче.

До краја јаунара у плану су матине представе за младе, као и представе са преводом на знаковни језик које су предвиђене за глуве и наглуве особе. 

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *