Ученици и наставници ОШ „Драгиша Михаиловић“ потресени губитком девојчице

Вест о изненадној смрти вршњакиње, ученике, наставнике и цео колектив ОШ „Драгиша Михаиловић“ је потресла.

То је на конференцији за медије изјавио директор школе Далибор Тврдишић и навео да је ученица била комуникативна, ведрог духа и није имала проблема ни са учењем, ни са средином.

Тврдишић је изјавио искрено саучешће породици и упутио апел медијима да поштују право на приватност породице због трагичног догађаја.

Трагичан догађај потресао је њене вршњаке јер је ученица, како наводи директор Далибор Тврдишић била ведра, дружељубива, осећајна, из ситуиране породице и није имала никаквих потешкоћа ни са учењем, ни дружењем.

Одмах по сазнању трагичне вести, школа је оформила Тим за кризне интервенције и подршку како би помогла осталим ђацима, родитељима, наставном особљу да превазиђу емотивну кризу.

За школу „Драгиша Михаиловић“ ово је велики губитак.

Појединости о изненадној смрти петнаестогодишње ученице нису објављене на конференцији за медије, јер је директор Тврдишић у неколико наврата нагласио да је у тешким тренуцима неопходно изразити пијетет према девојчици и сачувати приватност породице која је највише погођена трагичним догађајем.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *