Удржење глувих и наглувих Шумадијског округа за сада без активности

Удружење глувих и наглувих Шумадијкског округа, због пандемије корона вируса, стопирало је своје активности.

Ово удружење тренутно функционише са неколико запослених, без директног контакта са члановима, са којима комуницирају телефоном или путем онлајн платформи.

Пандемија корона вируса одразила се на живот обичних грађана, а посебно на живот особа са инвалидитетом, које су сада суочене са низом проблема.

Члановима Удружења глувих и наглувих Шумадијског округа, између осталог, онемогућено је да се друже као раније, јер је рад овог удружења прилагођен околностима које диктира пандемија Ковида 19.

У просторијама овог удружења доследно се примењују све прописане мере заштите од заражавања корона вирусом.

Надају се да ће се епидемиолошка ситуација поправити, како би могли да наставе са организовањем редовних активности и осмишљавањем нових пројеката.

Удружење глувих и наглувих Шумадијског округа Крагујевац, недавно је од Организације „Поуздана“ добило сертификат којим се потврђује да је ова организација по пословању најпоузданија у Србији.

За функционисање овог удружења у буџету града за наредну годину планирано је милион и по динара.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *