Упис у четворочасовни предшколски програм почиње 15. јуна

Предшколске установе „Нада Наумовић“ и „Ђурђевдан“ објавиће јавни позив за упис деце у четворочасовни предшколски програм за радну 2020/2021. годину 15. јуна.

Родитељ или други законски заступник детета, захтев и потребну документацију предају до 3. јула.

Уз образац захтева који се може преузети у предшколским установама „Нада Наумовић“ и „Ђурђевдан“ или са њихових интернет страница, доставља се извод из матичне књиге рођених и доказ из надлежне здравствене установе о здравственом прегледу и вакцинаналном статусу малишана.

Родитељ или други законски заступник детета, комплетну документацију може предати до 3. јула, сваког радног дана од 9 до 14. сати.

Све потребне информације о Јавном позиву за упис деце у припремни предшколском програму за 2020/2021. могу се пронаћи на званичним интернет страницама обе предсшколске установе.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *