Ускоро нови садржаји у Авантура парку

Радови на изградњи друге фазе „Авантура парка“ на језеру у Шумарицама су почели.

У наредних месец дана биће постављене нове препреке и макета диносауруса, а биће изграђен и дечји полигон, који је предвиђен за најмлађе суграђане.

Овај пројекат реализује се у сарадњи са Градском туристичком организацијом, Спортским привредним друштвом „Раднички“ и локалном самоуправом. Вредност пројекта је 8,4 милиона динара.

Вишегодишњи планови да се већ постојећи садржаји око језера у Шумарицама обогате новим, коначно се реализују.

Љубитељи адреналинских игара имаће могућност да се овог лета после завршетка радова опробају на шест нових препрека које су захтевније од постојећих.

За најмлађе Крагујевчане биће направљен полигон са препрекама, док ће изнад плаже бити постављен диносаурус дужине око четири и висине два и по метра, који ће изгледати потпуно реалистично јер ће померати главу и задње ноге, отвараће уста и испуштати аутентичне звуке.

Градска туристичка организација у сарадњи са Спортским привредним друштвом „Раднички“, спроводи овај пројекат уз подршку локалне самоуправе.

Друга фаза „Авантура парка“ биће завршена до краја јула, па ће најмлађи Крагујевчани бити у прилици да уживају у њему током лета.

Очекује се, да ће ове године „Авантуру парк“ посетити и велики број љубитеља адреналинских игара из других градова Србије.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *