Ускоро санација паркета у хали „Гордана Гоца Богојевић“

На 60. седници Привременог органа града Крагујевца донет је низ одлука значајних за функционисање локалних институција.

Додатна средства у износу од 1,2 милиона динара одобрена су Спортском привредном друштву Раднички за санацију паркета у хали Гордана Гоца Богојевић у Великом парку, као и Народној библиотеци Вук Караџић за реализацију својих активности.

На дневном реду 60. седнице Привременог органа града Крагујевца било је 14 тачака.

Одобрена су додатна средства у износу од 800.000 динара Народној библиотеци „Вук Караџић“.

Већи део новца, односно 600.000 динара, биће утрошен за набавку нових књига, а остатак за организацију манифестације „Дани крагујевачке књиге“.
Додатна средства у износу од 1,2 милиона динара одобрена су и Спортском привредном друштву „Раднички“ за санацију паркета у хали „Гордана Гоца Богојевић“ у Великом парку.

На седници је усвојен Концесиони акт за обављање фармацеутске здраствене делатности на примарном нивоу на територији града Крагујевца и општина Баточина, Лапово, Рача, Топола и Кнић.

Усвојене су одлуке значајне за рад предшколских установа, Центра за образовање Крагујевац, Завода за здравствену заштиту радника, Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац, Градске туристичке организације, Дома омладине и за обављање зоохигијенске делатности.

Донете су одлуке о разрешењу и именовању чланова школских одбора Трговинско-угоститељске школе „Тоза Драговић“ и Основне школе „19. октобар“ у Маршићу.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *