Веселе осамдесете, Неверне бебе и ватромет за православну Нову годину

Музички центар ће и у новогодишњој ноћи која се слави по јулијанском календару 13. јануара обрадовати музичке сладокусце.

Крагујевачка публика уживаће уз музику „Веселих осамдесетих“ од 21 до 23 сата, а након тога, на Тргу код крста наступиће поп-рок бенд „Неверне бебе“.

Православну Нову годину грађани Крагујевца дочекаће уз традиционални ватромет.

Музички центар препознао је истанчан укус крагујевачке публике, па су програми који ће бити организовани и током ове године бити разноврсни и богати.

Судећи по броју посетилаца који су на Тргу код крста новогодишње празнике дочекали уз Рибљу чорбу, Сару Јо, Дејана Петровића и Биг бенд оркестар, Музички центар је у потпуности одговорио захтевној крагујевачкој публици која има истанчан укус.

Суграђане ће, за новогодишњу ноћ која се слави по православном календару и коју традиционално Крагујевчани проводе весело уз добар звук, Музички центар обрадовати новим музичким наступима.

За ову прилику одабрана је група „Веселе осамдесете“ и поп-рок бенд „Неверне бебе“. Пред поноћни ватромет љубитељи доброг звука уживаће уз њихове познате хитове: Прича о нама, Праштам, Где смо, За твоје очи.

Крагујевчани су на културној мапи града Крагујевца препознали бројне садржаје у култури који су до сада реализовани, међу којима значаjно место имају и програми Музичког центра.

Ова установа културе настоји да обогати бројне садржаје који су саставни део манифестација у области културе.

У наредном периоду најављују сарадњу са иностраним Културним центрима који имају седиште у Београду.

У оквиру уметничког сектора Музичког центра су и посебни организациони делови: Крагујевачки симфонијски оркестар, Градски камерни хор Лицеум, Градски камерни оркестар Шлезингер, Крагујевачки академски оркестар акордеониста, Градски омладински хор и Градски дечји хор.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *