Здравко Чолић са симфонијским оркестром на Арсенал фесту 2024

Легендарни Здравко Чолић, једна од највећих музичких звезда свих времена на нашим просторима, наступиће са симфонијским оркестром у суботу 29. јуна нa Главној бини Арсенал феста 2024. у простору Кнежевог арсенала у Крагујевцу.

Певач чија велика популарност траје пет деценија и константно се шири на нове генерације, представиће последње, треће фестивалске вечери низ својих великих хитова из свих фаза каријере у другачијим, раскошним аранжманима, уз подршку сјајних инструменталних солиста новосадског Биг бенда и оркестра опере СНП Нови Сад, и Федора Вртачника који потписује аранжмане.

То ће донети нову боју и нови доживљај уживања у класицима као што су „Продужи даље“, „Гори ватра“, „Синоћ ниси била ту“, „Једна зима са Кристином“, „Љубав је само ријеч“, „Ти си ми у крви“, али неће изостати ни песме из новије фазе каријере – „Тебе чувам за крај“, Кућа пуна народа“…

„Моји пријатељи и сарадници годинама су ме наговарали да направимо репертоар и концерт који би био у пратњи великог оркестра. На иницијативу нашег чувеног диригента Федора Вртачника покренули смо цели пројекат. Потпуно сам му препустио да из великог опуса мојих песама одабере оне које ће добити ново рухо и звук, примерен овој ексклузивној музичкој причи“, каже Чолић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *