ЗЗШ и СПО о актуелној политичкој ситуацији у Крагујевцу

Актуелна политичка ситуација у граду била је тема конференције за медије Заједно за Шумадију и Српског покрета обнове, који у локалном парламенту уједињени делују.

Крагујевачки опозиционари су нагласили да ће у наредном периоду критиковати пропусте градске власти, али ће водити коректан дијалог, уз похвале и подршку за све што је добро и представља интересс грађана.

На недавно одржаној седници локалног парламента видели смо шта значи кад у граду имате опозиционо деловање, истакао је Верољуб Стевановић, лидер ЗЗШ, који је нагласио да ће водити коректну полемику са представницима градске власти, али да критика опозиције коју предводи неће изостати.

Народни посланик и одборник СПО, Милан Урошевић, рекао је да ће се опозиционо деловање у градском парламенту у наредном периоду одразити у два колосека.

Оправдати поверење 20 одсто освојених гласова у Крагујевцу, јачање страначке инфраструктуре и припрема за наредне локалне изборе биће приоритети у њиховом у раду. Највећу критику на конференцији за новинаре упутили су на рачун комуналних делатности.

Крагујевачки опозиционари сматрају да Србија води одличну спољну политику и да је пут до Брисела и Европске уније најбржи, како су нагласили, „преко Вашингтона и Амереике“.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

2 thoughts on “ЗЗШ и СПО о актуелној политичкој ситуацији у Крагујевцу”

  1. Ko je opozicionar? Čovek u krupnom planu je na listi poslanika SNS u Narodnoj skupštini Srbije.Valjda je pre podne a popodne opozicija ili je neparnim danima opozicija a parnim vlast?Svašta.Ko koga ovde zaluđuje?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *