Цена гаса остаје иста у наредних шест месеци

Вучић jе након састанка пренео да jе са Путином разговарао о много тема, уз захвалност руском председнику на изузетном гостопримству.

Председник Србиjе Aлександар Вучић саопштио jе након разговора са руским председником Владимиром Путином да ће цена гаса остати иста – у наредних шест месеци биће 270 долара.

„Постигли смо нешто шмо смо можа jедном поменули и покушали и Путин jе показао изузетно приjатељство према Србиjи – да у наредних шест месеци добиjемо цену од невероватних 270 долара, да нам се не мења цена, да остане потпуно иста“, поручио jе Вучић.

Председник Србиjе изjавио jе данас да jе договор о гасу са председником Русиjе Владимиром Путином спас за нашу земљу, jер нећемо имати проблема ни са струjом нити гасом, али ни са греjањем и свеукупним снабдевањем.

„Mного нам jе помогао Путин своjим односом – прихватио jе да под истом ценом и условима добиjамо гас током зиме, иако jе краj уговора. Kада jе наjвиша цена гаса у историjи да продужи испоруке по наjнижоj цени и повећа обиме“, навео jе Вучић.

ИЗВОР: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *