ГАС обележио 13 година рада

Пригодном свечаношћу, Градска агенција за саобраћај обележила је 13 година рада.

У агенцији истичу да је ове године, изменом одређених линија и побољшањем услова у аутобусима, урађено доста како би грађани имали бољи јавни градски превоз.

Најављено је да ће се у наредном периоду радити на модернизацији стајалишта и увођењу нових начина наплате превоза.

У Градској агенцији за саобраћај, која је обележила 13 година рада под овим именом, задовољни су учињеним у протеклом периоду.

У агенцији кажу да је изменом линија, модернизацијом аутобуса и другим новинама, у складу са захтевима корисника, знатно побољшан јавни градски превоз.

У Градској агенцији за саобраћај најавили су да ће наставити да раде на побољшању услова у јавном градском превозу. У плану је модернизација стајалишта и увођење нових начина наплате превоза.

Годишњица је обележена пригодном свечаношћу у просторијама Градске агенције за саобраћај којој су, поред запослених, присуствовали гости из других установа и јавног живота града.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *