Градоначелник Никола Дашић примио вакцину против корона вируса

У Крагујевцу је у претходна три дана, на три пункта, вакцинисано против корона вируса више од 1600 грађана.

Вакцину против ковида 19, у Спортској хали Гордана Гоца Богојевић данас је примио и градоначелник Крагујевца, Никола Дашић.

Према подацима Института за јавно здравље, у Шумадијском округу до 22. јануара вакцину је примило 4757 особа.

У Крагујевцу су вакцинисане 3382 особе, Аранђеловцу – 493, Баточини – 173, Книћу – 196, Лапову – 122, Рачи – 87 и Тополи – 304.

У Спортској хали Гордана Гоца Богојевић, вакцију је примио и градоначелник Крагујевца Никола Дашић, који је позвао грађане да се вакцинишу и тиме дају свој допринос у борби против Ковида.

Према речима директора Дома здравља Василија Антића, јуче је на три пункта вакцинисано 1627 суграђана и то у Здравственој амбуланти у Ердоглији, Заводу за здравствену заштиту радника Застава, а само у Спортској хали преко 1000.

Вакцинациај против корона вируса је добровољна и бесплатна. У Крагујевцу се имунизација обавља на свим пунктовима, сваког дана од 8 до 15 часова.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *