Како су Крагујевчани дочекали Нову годину

Грађани Србије дочекали су Нову 2018. годину на градским трговима, у угоститељским објектима или у куђној атмосфери у кругу породице и пријатеља.

Због мера штедње, организованог дочека на отвореном у Крагујевцу није било, али су наши суграђани у поноћ могли да уживају у традиционалном ватромету са зграде Градске управе.

Традиционалним ватрометом са зграде Градске управе, обележен је почетак Нове године у Крагујевцу. Кругови, звездице и светлуцаве тачкице разних боја, учинили су новогодишњу ноћ лепшом и свечанијом, а посматраче оставили без даха.

Осим у кућној атмосфери у кругу породице и пријатеља, Крагујевчани су најлуђу ноћ провели на новогодишњим прославама у хотелима, ресторанима и кафићима.

Поред домаћих, у угоститељским објектима у Крагујевцу веселили су се и гости из инострансва, а за дочек Нове године у нашем граду определило се и око 250 Бугара.

Нова година је тек закуцала на наша врата, а шта ће нам донети зависи од нас самих. Пре свега, нека буде здравља, среће и љубави, јер остало може да се купи.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *