Кон: Још се размишља о полицијском часу

Епидемиолог Предраг Кон каже да његов разговор са председником Србије Александром Вучићем о увођењу полицијског часа није одлука Кризног штаба, већ да су то само прва промишљања и поручио да се процењивање ради свакодневно.

Кон је рекао да се ситуација у Београду поправља и поручио да „никоме није на крај памети да неког малтретира“ и да је тужан због онога што се јуче догодило.

„Кризни штаб има 40 људи, а разговор између мене и председника није одлука Кризног штаба без обзира што велико поверење улаже у мене.

То су само прва промишљања, то што је са тим изашао у јавност је његова одлука, можда сам му и захвалан на томе, али реакција није изостала“, рекао је Кон.

Он је напоменуо да је главни циљ спрецавање контаката како се вирус не би даље ширио.

One thought on “Кон: Још се размишља о полицијском часу”

  1. Kaži lepo nemoj biti kukavica stideće te se potomci. Dmabe ti čin što si dobio i kobzna šta još nije vredno šdo brukaš dedu i pradedu. Kaži tvoje mišljenje ne uvijaj. Kako to virus spava do 23h pa poslebpreti? Zar nije gore zatvarati ljude pa posle kada mogu da izađu prave gužve i redove? Opet se zakuvava sada uzmi novi odmor stari si oskoristio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.