Међународни сајам туризма од петка на Шумадија сајму

Девети Међународни сајам туризма и сеоског туризма, одржаће се од 24. до 26.новембра у хали Шумадија сајма.

Овогодишња манифестација окупиће многобројне локалне, регионалне и националне, излагаче, које ће кроз три дана сајамске манифестације представити обједињену понуду за зиму 2017-2018 годину.

Учесници сајма су представници угоститељско туристичке делатности, а једна од пратећих манифестација је и сајам зимнице.

У оквиру деветог Међународног сајма туризма и сеоског туризма у Крагујевцу, поред многобројних излагача, организација и агенција, ове године по први пут, туристичку понуду за зиму 2017-2018. годину, представиће хотелијери, представници туристичких центара, бањских лечилишта, винарија, како из наше земље и града тако и из иностранства. Кроз три сајамска дана биће одржан и сајам зимнице.

Поред богатог програма и туристичких понуда, део садржаја чиниће и презентација филма поводом 200-годишњице престоног Крагујевца, који има за циљ представљање нашег града и афирмацију културно историјске баштине.

Стручни жири изабраће најуспешније излагаче. Последњег дана сајма, биће додељене награде у три категорије: за најуспешнију промоцију, највреднији излагачки простор и најбољи промо-материјал.

Предвиђени су покони за посетиоце, а то су: улазнице за Народни музеј “21.Октобар”, Акваријум, Ботаничку башту и карте за водичке туре до оближњих манастира.

Девети Међународни сајам туризма и сеоског туризма биће одржан од 24. до 26. новембра.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *