Младим кошаркашима додељени пехари и медаље за сезону 2018 – 2019.

У Хали Језеро додељени су пехари и медаље свим категоријама младих кошаркаша за сезону 2018 – 2019. за постигнуте резулатате и труд током целе године.

За хиљаду и сто малишана приређен је прави спортски спектакл, јер су младе спортисте одликовали наши најуспешнији кошаркаши: Никола Лончар, Рашко Катић, Дејан Мусли, Андреја Стевановић.

Хиљаду и сто дечака и девојчица који играју у свим категоријама од мини баскета до јуниорке екипе добило је пехаре, златне, сребрне и бронзане медаље за уложени труд током сезоне.

Регионални кошаркашки савез централне Србије у Хали језеро приредио је младим нараштајима изненађење, односно спектакл. Одликовали су их идоли, наши најуспешнији кошаркаши.

Поздрављени овацијама, наши најуспешнији кошаркаши потврдили су нам да без обзира на блиставе каријере родни Крагујевац никада не заборављају и на све могуће начине подржавају наследнике на терену.

Девојчице и дечаци видно су усхићени јер су признања потврда за сваки кош.

Хиљаду и сто медаља и пехара понели су млади кошаркаши из Крагујевца, Трстеника, Раче, Јагодине, Александровца, Јагодине, Кнића, Раче, Велике Плане и осталих места централне Србије.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *