„Монархисти добре комшије“ у насељу Сунчани брег

Српска краљевска омладина Крагујевац организовала је акцију уређења игралишта у насељу Сунчани брег.

Двадесетак активиста радило је на сређивању спортског терена у овом делу града а акција је организована на позив грађана.

Чланови ове политичке организације сређивали су велики број спортских терена у граду у предходном периоду, а акцију која носи назив „Монархисти добре комшије“ реализоваће и убудуће.

Игралиште за мале спортове које се налази у насељу Сунчани брег а које се наслања на рубни део Меморијалног комплекса у Шумарицама за кратко време попримило је другачији изглед.

Киша и сунце условили су веома брз раст траве коју су активисти Српске краљевске омладине али и чланови ПОКС-а веома брзо покосили.

Акцију уређења крагујевачких насеља посебно спортских терена и дечјих игралишта Српска краљевска омладима организовала је у више од тридесет градских и приградских насеља.

Акцију која носи назив „Монархисти добре комшије“ Српска краљевска омладина Крагујевац наставиће и у наредном периоду.

У плану је уређење делова насеља у Малим Пчелицама и Поскурицама.

У договору са Спортско привредним друштвом Раднички Српска краљевска омладина Крагујевац обезбедиће лежаљке и сунцобране и на тај начин употпунити мобилијар на обалама Шумаричког језера.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *