Највећи редови испред крагујевачких банака

Након најдуже забране кретања од 60 сати, Крагујевчани су се вратили својим уобичајеним дневним кативностима.

Екипа Радио телевизије Крагујевац забележила је највеће гужве испред банака и пошта, мало боља ситуација данас је била испред крагујевачких продавница, док места за паркинг на градским паркиралиштима у пре подневним сатима није било.

Након слике празних градских улица у претходна скоро три дана, данас смо забележили дугачке редове испред супермаркета, банака и пошта, саобраћајне гужве иако је на снази ванредно стање, данас нису изостале.

Радно време продавница, апотека, пекара, банака и пошта данас је као и претходних дана. Питали смо Крагујевчане шта су радили током, до сада најдуже забране кретања.

Судећи по гужвама на улицама Крагујевца, током претходних 60 сати, истрошене су залихе прехрамбених производа, лекова, средстава за дезинфекцију.

Насупрот главним градским улицама, неуобичајена слика у крагујевачком Великом парку, током сунчаног пролећног дана.

Наиме, већина Крагујевчана поштује уредбе Владе Србије и Града Крагујевца.

Једна од првих Одлука Кризног штаба града је и затварање спортских центара, свих паркова на територији Крагујевца, дечјих играчишта, теретана, базена.

Природа се буди, а за шетњу и уживање у њеним чарима, Крагујевчани чекају крај епидемије Ковидом 19.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *