Немојте да вам живот прође у тишини!

Живот је испуњен важним тренуцима и уколико тешко пратите разговор и осећате напор док разговарате са драгим особама или гледате ТВ, време је да проверите свој слух. Не дозволите да пропустите битне ствари које се дешавају и важне тренутке у свом животу.

Искористите предности најновије технологије која је развијена у служби бољег слуха особа које не чују добро. Савремена решења за бољи слух ће помоћи да почнете да живите квалитетнијим животом и да поново уживате у свакодневном разговору и звуковима који нас окружују јер нове технологије су развијене са принципима који важе и код природног слушања.

Започните квалитетнији живот посетом Аудиовоx-у а ми ћемо вам понудити: бесплатну проверу слуха (вредност 2 000 динара), бесплатну пробу слушних апарата, без чекања у реду уз заказивање термина, бесплатно саветовање у вези са слухом, набавку на 12 рата за куповину апарата.

Закажите бесплатни термин одмах у нашем представништву у Крагујевцу на број телефона 034 6391 491, представништво се налази на адреси Црвени крст 7, локал 28, а радно време је радним данима од 9 до 16 часова. Акција траје до 15. новембра а број термина је ограничен, позовите одмах и закажите свој бесплатни термин.

Спонзорисана објава

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *