Нови тренер, нови тим

Фудбалери Радничког, под вођством новог тренера Дарка Тешовића, приводе крају припреме за нову сезону у Првој лиги Србије, која почиње 11. августа.

Извесно је да ће Раднички наступити у знатно измењеном саставу у односу на прошлу сезону. Нови тренер, Дарко Тешовић за Телевизију Крагујевац саоштио је планове за клуб.

После променљивих игара прошле сезоне у којој је млади тим Радничког заузео 9. место у Првој лиги Србије, на место тренера постављен је Дарко Тешовић, некадашњи фудбалер Партизана.

Тешовић, који је прошле сезоне водио екипу Радничког из Нове Пазове, покушава да своје велико играчко искуство примени у крагујевачком клубу.

Тим Радничког биће знатно измењен у односу на прошлу сезону. Клуб је задржао неколико искусних фудбалера, док са екипом тренира десетак новајлија. Ту су и двојица играча из Гане односно Јужне Кореје. Међу новим фудбалерима су углавном играчи из Нове Пазове, Инђије и Телеоптика, које тренер Тешовић добро познаје.

Генералну проверу пред старт Прве лиге Раднички ће имати против Металца из Горњег Милановца. Првенство ће почети 11. августа када ће крагујевачки тим дочекати Слободу из Ужица.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *