Од 1. марта могућа куповина групне карте за јавни превоз

Од 1. марта корисници јавног превоза имају могућност куповине групне карте, односно да једна особа својом картицом плати превоз за више путника.

Цена додатне карте је иста као и појединачне, а највише се може купити 15 карата истовремено.

Из Јавног комуналног предузећа Шумадија обавештавају путнике и да ће линија 18 градског превоза, која води ка гробљу Бозман, ускоро бити продужена до Петровца када буду завршени радови на реконструкцији улица у овом делу града.

Корисници јавног превоза на располагању имају нову услугу, односно могућност да купе групну карту. То значи да један путник својом картом може да плати путовање више особа са којима је у друштву. На овај начин избегнуто је и губљење времена око куповине еКГ картица.

Цена додатне карте је иста као и код еКГ картице, односно 70 динара по особи. Такође, групна карта постаје и временска што значи да свака додатна карта кошта 20 динара, као и код појединачних, у наредних 120 минута од куповине.

Линија 18 градског превоза, која води ка гробљу Бозман где је окретница, ускоро ће бити продужена до Петровца, што може да радује житеље овог дела града.

Линија ће бити продужена када буду завршени радови на реконстукцији улица од Бозмана до Петровца где ће се налазити нова окретница.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *