Потребни донатори да би се обезбедио оброк за полазнике „After school“ програма

Чланови Културног центра УММУС започели су реализацију програма под називом „After school“ који је намењен ђацима из социјално угрожених породица.

С обзиром на то да се часови одржавају једном недељно и да трају више сати, у овом центру траже донаторе уз чију би помоћ обезбедили оброк за децу која похађају овај програм.

Културни центар УММУС, заједно са волонтерима, организује бесплатне додатне часове српског, математике и енглеског језика за основце из социјално угрожених породица, као и креативне радионице.

„After school“ програм тренутно похађа 14 ђака.

У овом центру траже донаторе уз чију би помоћ обзбедили оброк за полазнике, с обзиром на то да часови трају и по неколико сати.

„After school“ програм осмишљен је са циљем да се помогне деци која желе да напредују у одређеној области, а чији родитељи нису у могућности да плаћају приватне часове.

Овај програм, подразумева помоћ приликом израде домаћих задатака или савладавања школског градива.

Деца основношколског узраста којој је неопходно додатно образовање, могу да се пријаве за учешће у „Аfter school“  програму.

Додатне информације могу да пронађу на на фејсбук страници Културног центра за уметничко и морално усавршавање и страници „After school“.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.