Представници изборних листа настављају трку за градски парламент

Девет проглашених изборних листа наставља трку за градски парламент. Представници већ проглашених листа и данас су се обратили гласачима.

Први на листи „Александар Вучић – За нашу децу“ и одборник у Скупштини града, Никола Дашић обишао је Основну школу „Драгиша Михаиловић“ која се налази у насељу Станово.

Дашић је истакао да образовање и боравак деце и омладине у школама има веома значајно место у раду локалне самоуправе која ће, уколико ова листа освоји подршку грађана, интензивно радити на унапређењу услова рада и боравка деце у школским објектима у Крагујевцу.

Социјалистичка партија Србије, на челу са кандидатом за градоначелника Славицом Ђукић Дејановић, почела је кампању за локалне изборе у Крагујевцу. Чланови СПС-а делили су испред кафане „Балкан“ заштитне маске и пропагандни материјал грађанима Крагујевца.

У наставку кампање Изборне листе „Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну“ кандидат за градоначелника Верољуб Стевановић посетио је села Прекопеча и Горње Јарушице, како би са мештанима разговарао о проблемима који их муче. Стевановић каже да је потребно да се врати аграрни буџет и годишње изгради по климетар пута у сваком селу.

Поред решавања инфраструктурних проблема, најављена је и изградња Домова културе у шумадијским селима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *