Пријаве за субвенције за енергетску ефикасност до 27. септембра

До 27. септембра сви заинтересовани грађани који желе да учествују у конкурсу за замену столарије, куповину нових котлова на пелет или гас и уградњу соларних панела за загревање воде,

конкурсну документацију могу преузети на пријемном округлом шалтеру у Градској управи, управном месту на Аеродрому или на интеренет страници Града Крагујевца.

Мере енергетске ефикасности одсносе се на породичне куће на територији града Крагујевца.

Сада право на пријаву имају само власници породичних кућа са грађевинском дозволом и са потпуном документацијом о легализацији изграђеног објекта.

Поред личне карте власника домаћинства који подноси захтев, приликом конкурисања за суфинансирање мера енергетске ефикасности, неопходно је приложити фотокопије личне карте свих чланова домаћинства и потврда од нотара за малолетне особе.

Такође неопходно је и решење о порезу и последњи рачун за утошену електричну енергију.

Надокнада дела трошкова набавке опреме и материјала одобрава се за четири мере.

Конкурсну документацију заинтересовани могу преузети на пријемном округлом шалтеру у Градској управи, управном месту на Аеродрому или на интеренет страници Града Крагујевца.

Рок за подношење пријава је 27. септембар.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *