Рукометни клуб Раднички на правом путу

Генерација дечака 2013. и млађе је најмлађа у погону школе рукомета шумадијског суперлигаша.

Млади рукометаши под будним оком тренера Верка Радосављевића већ скоро годину дана вредно тренирају у фискултурној сали Основне школе „Мома Станојловић“ у Крагујевцу у жељи да једног дана обуку црвени дрес и воде свој клуб до највећих спортских успеха. Недавно их је посетио капитен мушке екипе Милош Продановић и уз видно задовољство присутних дечака им пренео део свог искуства са почетка каријере и дао им смернице за даљи рад и напредак.

„Позив за долазак на тренинге млађих категорија ми првотимци увек радо прихватамо јер је то део наше професионалне обавезе према клубу. Морамо увек дати мало више себе како би помогли клубу у овом случају мотивацијом да деца испред себе виде и имају јасну слику где их тај спортски живот може одвести. Најбитније у свему је да све категорије имају адекватне услове за рад, а да им сви ми поред још мало помогнемо да на том путу буде што више првотимаца. Сигуран сам да ћемо у скоријој будућности гледати све више првотимаца који су дошли из млађих категорија Радничког, а онда ћемо знати да смо клуб довели на највиши ниво“, закључио је Продановић.

Тренинзи ове селекције се одржавају уторком и четвртком у сали ОШ „Мома Станојловић“, као и викендом у другој Гимназији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.