Шанса за посао за мештане општине Кнић

Турска текстилна компанија „Еуротај“, која гради фабрику у Адранима код Краљева, запослиће до краја године 400 радника свих профила.

Тим поводом, представници фирме одржали су у Книћу презентацију након које се за посао пријавило 87 мештана ове општине.

Турска компанија „Еуротај“, која се бави производњом одеће, присутна је на нашим просторима од 2017. године када је отворен погон у општини Краљево.

Фирма тренутно има 450 запослених, а због ширења пословања у плану је да до краја ове године запосли још 400 радника свих профила. Тим поводом, у сарадњи са Националном службом за запошљавање, компанија је у Книћу представила свој програм.

Презентација турске фирме привукла је велики број незапослених мештана оштине Кнић који су били у прилици да се информишу о условима рада и да се пријаве за посао. Компанији су потребни радници у производњи, инжењери и менаџери.

Представници општине очекују да ће на овај начин посао пронаћи доста житеља Кнића, поготово што турска фирма има потребе да до 2023. године запосли две и по хиљаде радника са ових простора.

Разним мерама број незапослених у општини Кнић за протеклих годину дана смањен је за петину.

Након презентације, за посао у фирми „Еуротај“ пријавило се 87 мештана Кнића. Представници компаније разговараће са кандидатима следећег четвртка у згради општине Кнић.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *