Стамбено омогућило нови репрограм дуговања

Јавно стамбено предузеће “Крагујевац“ омогућило је грађанима нови репрограм дуговања за комуналне услуге, на период до 60 месечних рата у појединачном износу од 5.000 динара.

Уколико су неизмирене обавезе веће вредности, грађани ће моћи да репрограмирају дуг на период до 120 месеци, уз минималну месечну рату од 3.500 динара.

Јавно стамбено предузеће “Крагујевац“ поново пружа могућност грађанима и привреди да репрограмирају доспеле, а неизмирене обавезе, за које није покренут поступак принудне наплате.

Уколико грађани буду редовно измиривали обавезе по репрограму, биће ослобођени плаћања камате, јер ће она бити отписана након што измире целокупан дуг по споразуму.

Уговор о репрограму могу закључити корисници комуналних услуга који имају закључен Споразум о вансудском измирењу дуга из 2018. године, који је још увек у отплати.

Крагујевчани могу да склопе уговоре о вансудском измирењу дуга до 31. октобра, у просторијама Јавног стамбеног предузећа.

Све информације о продужетку рока за склапање споразума налазе се на сајту Јавно стамбеног предузећа, а могу се добити и путем телефона 034 617 0627.

Захтеви се могу поднети и на наплатним местима, а услови за репрограм се нису мењали.

Јавно стамбено предузеће Крагујевац је донело одлуку да се отвори и ново наплатно место у Косовској улици, у насељу Пивара.

Отварање се очекује до краја јуна, а на овом наплатном месту плаћаће се и други рачуни, уз минималну провизију.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *